[aws_search_form]
  • Anmeldelser
  • Prissammenligning
  • Anmeldelser
  • Dopingfrie prdoukter

Athleisure

Athleisure er en trend inden for modebranchen for tøj, der er designet til træning og sport bruges i en anden sammenhæng. Det kunne f.eks. være i skole, eller på en arbejdsplads. Athleisure er en sammentrækning af de engelske ord atheletic og leisure, der beskriver, hvordan de to verdener mødes. Atheletic betyder atletisk og leisure betyder fritid, så begrebet definerer tøj, der er funktionelt sportstøj, men samtidigt moderne og stilrent, så man kan bruge det i fritiden.
Trenden er opstået, da mange unge mennesker lever en travl og aktiv hverdag – Her er det vigtigt for dem at have tøj, der er alsidigt, og kan bruges i flere forskellige sammenhænge. De store modehuse har bestemt været en vigtig del af at vækste denne trend ved at lave nogle kollektioner, hvor man bruger tekstiler og snit på tøj før kun set inden for træningstøj.
Athleisure er kommet for at blive med brands som f.eks. Lululemon, der har taget storbys yogi fænomenet og skabt en stærk kollektion af tøj, der passer i denne livsstil.