[aws_search_form]
  • Anmeldelser
  • Prissammenligning
  • Anmeldelser
  • Dopingfrie prdoukter

Black Friday protein-tilbud

Denne artikel indeholder affiliate links

Der er flere danske og udenlandske webshops, der har tilbud på kosttilskud til træning, under Black Friday. Vi har udvalgt vores favorit websites herunder, der tilbyder nogle gode tilbud på Black Friday. Du kan spare mange penge ved at købe stort ind af proteinpulver, kosttilskud og meget mere. Søger du Black Friday kosttilskud, eller proteinpulver? Så er du landet det rigtige sted. Vi har lavet en komplet sammenligning for dig, så du blot skal kigge ét sted efter Black Friday protein & kosttilskud.

Black friday tilbud på kosttilskud & udstyr

Svenske fitnessguru holder black week og tilbyder 25-80% rabat på store dele af deres sortiment af kosttilskud.

Danske Bodylab holder også black week i 2020 og tilbyder 35-60% rabat på udvalgte produkter.

Danske Bodyman har også stærke tilbud i 2020, hvor de giver op til 70% i rabat på udvalgte produkter.

Bodyman har også Black week, hvor du kan spare op til 50% på kendte mærker både inden for træningstøj, kosttilskud og proteinprodukter.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets største shoppedag, hvor hele konceptet handler om, at der skal nogle meget stærke tilbud på banen. Webshops og fysiske butikker sætter vare på tilbud og opsætter store rabatter på produkterne. Sidenhen er Cyber Monday og Singles Day også kommet til, som igen står i forbrugets tegn. Cyber Monday var netbutikkernes modsvar til Black Friday, hvor Cyber Monday handler om tilbud på webshops og Black Friday i sin tid primært var målrettet fysiske butikker. Black Friday er et ældre koncept i USA, men er i dag blevet taget til sig flere steder globalt og ikke mindst i Danmark. Elgiganten var en af de danske firmaer, der var frontløber på konceptet i Danmark. 

Hvornår er Black Friday?

Black Friday er den 27 november i 2020 og er altid den sidste fredag i November måned. Thanksgiving i USA afholdes den fjerde torsdag i November og derfor har mange holdt fri om fredagen. I USA og resten af verden fejres dagen med en masse tilbud til forbrugere, der ønsker at lave en god handel.

Hvor stort er Black Friday i Danmark?

De seneste år har Black Friday udviklet sig til at være en stor ting i Danmark, hvor både butikkerne og forbrugerne har taget shoppingdagen til sig. Tal fra Nets i 2017 viste en omsætning på hele 2,117 milliarder danske kroner. Man estimerer at der i 2018 og 2019 blev sendt omkring 1-2 millioner pakker ud som følge af Black Friday til danske forbrugere. 

Hvordan fik Black friday sit navn?

Black Friday er den første fredag efter Thanksgiving i USA og har i mange året været en “shopping dag” i USA. Man mener udtrykket har sin oprindelse i Philadelphia, hvor begrebet skulle beskrive det negative i hvor man flere mennesker, der pludseligt var i butikkerne og hvor mange trafikproblemer det skabte i byen, pga. De mange biler. Dvs. det gik i sort.

Kilder: FDIH, TV2 Finans.