• 1-2 dages levering
  • Gratis fragt
  • 365 dages returret
  • Doping frit

Om UrbanCoast.dk

UrbanCoast.dk er grundlagt med ønsket om at have netop dét produkt du har brug for til din træning, eller aktive livsstil. Vi går op I at have noget fede brands af træningstøj, der ikke kan findes hos hvem som helst.

Proteinpulver og kosttilskud

Vores sortiment af kosttilskud er baseret på, at vi kun vil sælge nogle produkter vi kan stå inde for.
Der findes utroligt mange brands af kosttilskud på markedet, der laver nogle uigennemskuelige produkter, hvor du ikke ved hvad du får. Vi vælger vores leverandører af kosttilskud meget selektivt og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Hvad har I i sortiment?

Vi har alt du skal bruge i accessoires og træningstøj til din træning. Herunder har vi vores egent brand, hvor vi producerer vægtløftningsbælter, foamrollers, tøj og meget mere. Vi vil gerne tilbyde vores kunder nogle stærke produkter til en fornuftig pris.

Hvorfor navnet Urban Coast?

UrbanCoast.dk kommer fra smilets by Aarhus C. Den lille storby har alt, hvad hjertet begærer og ligger tæt på kyst og strand. Vi tror på at motion, fitness, sport og træning i alle former er vejen til er bedre, gladere og sundere liv, så vi vil bygge et community omkring netop det vi står for.

Hvornår sender I varer ud?

Vi sender ud hver dag til kl. 15 og alle ordrer, der modtages inden kl. 15 afsendes samme dag.

Vi glæder os til at afsende din ordre!