[aws_search_form]
  • Anmeldelser
  • Prissammenligning
  • Anmeldelser
  • Dopingfrie prdoukter

Om UrbanCoast.dk

UrbanCoast.dk er grundlagt med ønsket om at have oplysninger om og anmeldelser netop dét produkt du har brug for til din træning, eller aktive livsstil. Vi har samarbejde med fede brands af træningstøj, der ikke kan findes hos hvem som helst.

Proteinpulver og kosttilskud

Vores anbefalinger af kosttilskud er baseret på, at vi udelukkende anbefaler produkter vi kan stå inde for.
Der findes utroligt mange brands af kosttilskud på markedet, der laver nogle uigennemskuelige produkter, hvor du ikke ved hvad du får. Vi fremhæver de mærker vi kan stå inde for, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Hvad har I i sortiment?

Vi sælger ikke kosttilskud, eller træningsudstyr. Vi anbefaler produkter baseret på vores holdninger, tests og indblik i branchen. Man kan købe sig fattig i accessoires, tilskud og træningstøj til din træning – Vi kommer med vores forslag, så du får mest valuta for dine penge.

Hvorfor navnet Urban Coast?

UrbanCoast.dk kommer fra smilets by Aarhus C. Den lille storby har alt, hvad hjertet begærer og ligger tæt på kyst og strand. Vi tror på at motion, fitness, sport og træning i alle former er vejen til er bedre, gladere og sundere liv, så vi vil bygge et community omkring netop det vi står for.