[aws_search_form]
  • Anmeldelser
  • Prissammenligning
  • 365 dages service
  • Dopingfrie prdoukter

Vil du tjene penge på din blog?

Tjen penge på din blog ved at være medlem af vores netværk 

Hvis du har en livsstil, fitness, eller modehjemmeside, så må du meget gerne skrive til os ang. et samarbejde. Når du skriver til os fortæller vi lidt nærmere om, hvordan vores samarbejde er sat sammen.

Vores program er for alle, der har interesse: Vi laver samarbejde med din hjemmeside, email-liste, Facebook-side, blog, Instagram-profil eller noget helt andet.

  • Du kan skrive til info[@]urbancoast.dk.dk med ATT. Affiliate i emnefeltet på din mail og aftale nærmere.

 

Vi tilbyder:

  • Hjælp til prøver på produkter – Skal du lave anmeldelser, eller tage nogle fede billeder til din blog eller sociale medier? Så tag fat i os og vi hjælper dig med at få forbindelse til brands i Danmark og udlandet.
  • Støtte fra vores team – Vi arbejder 24/7 alle årets dage, så skriv endeligt til os, hvis du har spørgsmål, eller mangler noget for at nå i mål med dit projekt.

Hvordan kan du tjene penge på din blog?

Du har måske en blog, hvor du skriver om træning og giver en masse fede tricks og rådgivning til dine følgere. Nu står du og gerne vil tjene  penge på din blog – Det kan vi hjælpe dig med. Vi vil altid gerne hjælpe folk i samme branche, og vi hjælper gerne med at eksponere din blog, eller din webshop. 
 
Tjen penge på din blog med Urbancoast.dk
 

Hvem samarbejder vi med?

Vi samarbejder kun med personer og hjemmesider, der passer ind i vores identitet og brand. Vi vil meget gerne tage en snak med dig ang. hvordan vi kan hjælpe dig med at tjene penge på din hjemmeside. Så send os en mail og så kan vi se om vi kan finde på et samarbejde. Vi samarbejder ikke med useriøse hjemmesider, eller andre medier vi mener skader vores brand. Alt samarbejde skal foregå efter vores retningslinjer.
 

Tjen penge på din blog og dit indhold

Vi vil gerne hjælpe dig med at producere godt indhold til dit site, eller din blog. Kontakt os på info[@]urbancoast.dk.

Sponsorater og lignende

Vi modtager mange henvendelser om sponsorater og ambassadør-samarbejde.  Læs mere om vores råd og vejledning om sponsorater inden for fitness her.