[aws_search_form]
  • Anmeldelser
  • Prissammenligning
  • Anmeldelser
  • Dopingfrie prdoukter

Vægtløftersko fra Adidas

Adidas er et af de brands, der har produceret vægtløftersko i rigtig mange år. Det kan også tydeligt ses på deres modeller, der hver især har specifikationer, som kommer vægtløftere og styrkeløftere til gavn.

Hvis du vil være sikker på, at din teknik og dine resultater bevæger sig fremad, kan du med fordel anskaffe dig et par vægtløftersko fra Adidas. Og så tænker du måske; hvilke skal jeg vælge?

Vi har undersøgt de forskellige modeller inden for Adidas vægtløftningssko og kommet med vores besyv på, hvilke fordele der er ved de forskellige modeller.

3 Adidas-modeller, der har fanget vores opmærksomhed

Mange professionelle og atleter bruger Adidas som deres foretrukne brand inden for vægtløftersko. Og det kan vi godt forstå. Alle modeller, vi har kigget nærmere på, kan vi varmt anbefale.

Sådan skiller de sig ud:

Adidas Powerlift og Adidas Powerlift 4

adidas powerlift 4 squat sko

Vejl. Udsalgspris 1.399,-

Adidas Powerlift og Adidas Powerlift 2 er helt optimal til dig, der gerne vil have en VL sko med lavere hæl. Hælhøjden ligger i den lave ende, hvis vi sammenligner med andre modeller på markedet. Det betyder, at skoene hurtigere tilpasses til dig – og at du lettere kan bruge skoene til low-bar squats. Vi vil gøre opmærksom på, at det kan være en udfordring med den lavere hæl, hvis du ønsker en højere hæl at læne dig tilbage på i dine øvelser. 

Adidas Power Perfect II, III og IIII

Adidas Power Perfect III og IIII

Vejl. Udsalgspris Power Perfect III 1.049,-

Adidas Power Perfect er en god sko til dig, der ønsker en vægtløftersko, der kan bruges til flere forskellige formål. Er du f.eks. typen, der gerne vil bruge de samme sko til styrketræning, OL løft og andre typer af træning – så er Adidas Power Perfect et oplagt valg. Skoen bliver, efterhånden som den bliver gået til, mere smidig. Det er også en af fordelene ved skoen, så du med fordel kan bruge den til øvelser, der kræver mere bevægelse.

Adidas Adi Power

adidas adipower vægtløftersko

Vejl. Udsalgspris Adi Power 2 1.399,-

Adidas AdiPower er en perfekt model til dig, der ønsker en let vægtløftersko, som giver optimal støtte. Der findes andre modeller, der er lettere, hvis du søger den ultimative letteste sko, men Adidas AdiPower scorer rigtig højt på parametre som kvalitet og derfor også holdbarhed. Adidas AdiPower har en højere pris end f.eks. Adidas Powerlift, men for få midler kan du få rigtig meget mere for pengene.

Sikkerheden og stabiliteten af alle modeller er meget den samme. Når du køber vægtløftningssko fra Adidas, er der generelt meget kvalitet at hente for pengene.