[aws_search_form]
  • Anmeldelser
  • Prissammenligning
  • Anmeldelser
  • Dopingfrie prdoukter

Vilkår

UrbanCoast.dk er en gratis og danskejet website, der hjælper dig på vej med dine kosttilskud og guider dig i fitnessverdenen. VI har en masse indhold med opskrifter, anmeldelser, artikler, guides og meget mere.

1. Intellektuel ejendom

Alt indhold på urbancaost.dk er under ejerskab og copyright af urbancoast.dk. Her indgår tekster, billeder, funktioner og andre ejedommer, der udelukkende tilhører UrbanCoast.dk. Ethvert forsøg på at bruge denne ejendom uden eksplicit tilladelse fra en repræsentant for urbancoast.dk vil anskues som et brud på ophavsrettigheder.

2. Links til eksterne websites

urbancoast.dk kan indeholde links til tredjeparts websteder eller tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af urbancoast.dk.

Transaktioner, data-& fortrolighedspolitik på tredjeparters websites, eller tjenester, hører ikke ind under urbancoast.dk og vi har ingen kontrol, eller ansvar over for oplevelser på eksterne hjemmesider. Ved besøg på urbancoast.dk erklærer du dig enig i urbancoast.dk ikke er ansvarlige, eller erstatningspligtige, hverken direkte, eller indirekte for brugere, der handler, køber, vejledes, eller på anden måde modtager tjenester fra tredjeparts websites.

Urbancoast.dk sælger hverken tøj, træningsudstyr, kosttilskud, proteinpulver, eller andre produkter, og kan derfor ikke holdes til ansvar for eventuelle køb hos tredjeparts webshops eller tjenester.

Vi anbefaler, at du læser vilkår, betingelser og fortrolighedspolitik på alle de tredjeparts webshops og tjenester, som du besøger.

3. Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og erstatte overstående vilkår til enhver tid.

4. Reklame-og sponsoreret indhold

Viisse artikler, links, og andet indhold kan være produceret i samarbejde med vores partnere.